Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP

Uprzejmie informujemy, że Komisja Europejska opublikowała wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych

 Niniejsze wytyczne dostępne są do pobrania poniżej.

PDFZawiadomienie komisji w sprawie wytycznych dotyczących wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności(...).pdf (1,64MB)